Γιατρέ βοήθεια, έχω απελπιστεί.

Ρωτήστε μαςΚατηγορία: ΠαθήσειςΓιατρέ βοήθεια, έχω απελπιστεί.
Στέλλα ρωτήθηκε πριν από 1 έτος

Καλησπέρα σας, είμαι 24 ετών.
Στα μέσα του Ιανουαρίου , μετά από μια έντονη εκκένωση (σπαστική κολίτιδα ) εμφάνισα ξαφνικά από το πουθενά πόνο στην πυελική χώρα . Παρατήρησα ότι οι φορές που πήγαινα να ουρήσω άρχισαν να αυξάνονται , η ποσότητα μίκραινε και πονούσα πολύ στην τελευταία σταγόνα . Πήγα στην παθολόγο, μου έδωσε Zinadol, κι ας μην είχε βγει το αποτέλεσμα της καλλιέργειας ούρων. Ξεκίνησα την αντιβίωση, στο μεταξύ η καλλιέργεια βγήκε αρνητική. Η γιατρός μου είπε πως πιθανότατα βγήκε ψευδώς αρνητικό, καθώς 2 μέρες πριν είχα πάρε 1 συμπλήρωμα με cranberry και προβιοτικά . Λίγες μέρες αφού τελείωσα την αντιβίωση , άρχισα να έχω φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή. Ενίοτε και πόνο, ψηλά, εκεί είναι η κλειτορίδα. Μια ημέρα είδα πως υπήρχε μεγάλη ερυθρότητα στην περιοχή. Με το που μου ήρθε πρόοδος, σταμάτησε η ενόχληση, αλλά μόλις τελείωσε, επανήλθε. Αρχές Μαρτίου επισκέφτηκα γυναικολόγο και με εξέτασε, κάναμε τεστ παπ, όλα μια χαρά . Μου είπε με το που με είχε πως έχω μύκητες και μου έγραψε 10ημερη αγωγή με Lomexin και Climycen.
Στο μεταξύ πάλι είχα συμπτώματα ουρολοίμωξης, χωρις Ουρολοίμωξη .Τελειώνω την αγωγή σήμερα, αλλά δεν έχω δει διαφορά. Παρατήρησα ότι πάνω από την κλειτορίδα είναι αρκετά ερυθρή η περιοχή, και κάτω από την κλειτορίδα έχω ένα μικρό πράγμα σαν σπυράκι κόκκινο, δεν έχω ιδέα αν είναι η ουρήθρα μου αυτή .
Παράλληλα μου φαίνεται πως εσωτερικά υπάρχει περισσότερο άσπρο στα χείλη , οχι εκκρίσεις, απλά άλλαξε λίγο απόχρωση. Δεν είναι σκληρό το δέρμα κλπ, που διάβασα για τον ατροφικο λειχήνα. Ο πόνος είναι κυρίως στο πάνω μέρος του αιδοίου, στην κλειτορίδα και ουρήθρα. Είναι σαν έντονος νευροπονος. Παράλληλα αισθάνομαι ξηρότητα ελαφρώς εκεί κάτω, σαν να τριβονται τα χείλη μεταξύ τους.
Πραγματικά έχω αγχωθεί. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υποφέρω τόσο καιρό. Επίσης να αναφέρω ότι ο νευροπονος είναι αρκετά πιο έντονος αφού ουρησω.

1 απαντήσεις
Ηλίας Καρναβάς Επιτελείο απαντήθηκε πριν από 1 έτος

Καλησπέρα.  Για αρχή νομίζω πως δεν υπάρχει πιθανότητα λειχηνα.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι επανάληψη των καλλιεργειών τόσο από τον κόλπο όσο και από τα ουρα.  Ταυτόχρονα υπάρχουν διάφορα σκευάσματα που μπορείτε να πάρετε ώστε να ανακουφιστείτε μέχρι τη θεραπεία.  Χωρίς όμως να έχω άμεση εικόνα δεν θα μπορούσα να πω ποιο ταιριάζει περισσότερο σε σας